NAIL treatments 

Full set Acryl Nagels  -  120min - € 65,00 
Acrylnagels zijn enorm stevig.Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.French Manicure is het bekende witte randje op de nagel gemaakt met witte acryl. Deze techniek geeft een mooi verzorgde uitstraling aan uw handen en nagels. Tegenwoordig kan French Manicure met elke kleur gedaan worden.

 

Full set Gelnagels  -  120 min - € 85,00
Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel.Met verlenging door middel van tips of sjablonen. Tijdens het zetten van gelnagels hangen er minder chemische geurtjes in de lucht.French Manicure is het bekende witte randje op de nagel gemaakt met witte gel. Deze techniek geeft een mooi verzorgde uitstraling aan uw handen en nagels. Tegenwoordig kan French Manicure met elke kleur gedaan worden.


Natural Overlay Gel/ Acryl - 60 min - 55,00
Bij het verstevigen van je nagels, worden er kunstnagels geplaatst, zonder gebruik van tips en zonder een langere nagel te maken.Plus, krijgt uw keuze van de gel kleur bovenop.

Xtreme Nail Shape Full Set - 240 min - € 125,00
xtreme nagelvormen of wel langere nagel vormen. deze behandeling is voor de ultieme vagante vormen en lengtes. speciale technieken ,met geweldig resultaatNABEHANDELINGEN 

Acrylnagels - Fill in- 75 min - € 39,50
Na 3 tot 4 weken zijn uw natuurlijke nagels dusdanig veel gegroeid dat het tijd is om uw acryl nagels bij te werken. Dit wordt ook wel opvullen of Fill In genoemd. Dit is nodig om uw nagels er mooi en verzorgd uit te blijven laten zien

Gelnagels - Fill in- 75 min - € 49,50
Na 3 tot 4 weken zijn uw natuurlijke nagels dusdanig veel gegroeid dat het tijd is om uw gel nagels bij te werken. Dit wordt ook wel opvullen of Fill In genoemd. Dit is nodig om uw nagels er mooi en verzorgd uit te blijven laten zien


Natural Overlay Gel/ Acryl refill - 45 min - 35,00
Bij een nabehandeling wordt de kunstnagel dun gevijld en daarna opnieuw opgebouwd. Het wordt in model gebracht zodat alles er weer mooi en netjes uitziet.

Xtreme Nail Shape Full in - 180 min - € 85,95
xtreme nagelvormen of wel langere nagel vormen. deze nabehandeling heeft een uitgebreide stappenplan.  


EXTRA BEHANDELINGEN 

 

INIMINI MANI - 25 min - € 26,50
Vijlen en lakken (transparante lak) van je nagels; klein maar Mooii

HANDS SPOILED - 45 min - € 42,00

Handverzorging,scrub,massage,nagelriemen, vijlen en lakken tot een Mooii resultaat

Gelpolish incl versteviging  - 50 min - € 37,50 

Zijn je nagels nog mooi? Wij lakken met met de Crystal Nails Gelpolish die minstens 24 dagen mooi en glanzend blijft zitten. Vergeet niet de SOAK OFF in te plannen als je als gelpolish op je nagels hebt zitten, of koop een setje zodat je dit thuis kunt doen. We leggen u graag uit hoe u deze thuis kunt toepassen.

Gelpolish voeten - 20 min -  €25,00  ( let op uw voeten dienen van tevoren gedaan te zijn door een pedicure) 

Combi gelpolish handen en voeten €54,00

Nailart - per 10 min - €10,00 
het zetten van Nail Art, vrij vertaald ‘nagelkunst’. Wilt u zomaar eens een keer heel iets anders? Dan is Nail art misschien iets voor u. Nailart is een manier om uw (kunst)nagels te versieren. Het varieërt heel erg van vorm, kleur en exclusiviteit.

swarovski of pearls - per stuk -  € 0,25 
extra decoratie om uw nagel te versieren

Nagelreparatie -  10  min - 7,50 per nagel 
Je kunt kiezen voor het repareren van 1 tot en met 10 afgebroken nagels. per nagel 10 min bij een losse afspraak

Verwijderen kunstnagels incl. manicure   -  € 27,50
Mocht u toch na enige tijd besluiten om te stoppen met kunstnagels, laat deze dan door mij verwijderen. Gel is niet afweekbaar. Helaas komt het te vaak voor dat mensen de kunstnagels er zelf aftrekken of pulken, wat funest is voor de natuurlijke nagel! Vaak hoort u verhalen dat mensen slechte ervaringen hebben met kunstnagels, maar ze vertellen u niet dat ze zelf de kunstnagels eraf gehaald hebben!! uw kunstproduct verwijderen is geheel kosteloos, met nabehandeling van een manicure en blanke nagellak. 

Thuisverzorging 
Thuisverzorging van je nagels is van uiterst belang. Het wordt aangeraden om je nagels 2x daags in te smeren met nagelriem olie.  Dit verzorgt je natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de acryl of gelnagel.

 

Twijfelt u? Belt u dan gerust voor een afspraak om een proefnagel te laten zetten!