NAGELBIJTER 


De meeste nagelbijters schamen zich diep voor hun nagels. Toch kunnen kunstnagels op alle nagels aangebracht worden, hoe kort deze ook zijn. Al na één behandeling zien ze er ineens weer toonbaar uit. In veel dingen heeft u de keuze, maar in 1 ding niet: de lengte van uw kunstnagels. Deze houd ik ten alle tijde kort.

 

U zult denken waarom? Dat zal ik u uitleggen:

Iemand die geen lange nagels gewend is zal altijd ongemerkt de nagels stoten. Hierdoor kan lucht ontstaan onder de gel waardoor de kunstnagel en gel loslaat.

De lange nagels zullen uw dagelijkse dingen in de weg staan omdat u gewend bent alles met uw vingertoppen te doen

Maar het zal u sowieso verbazen hoe mooi uw nieuwe nagels zijn met een nagelbedverlenging zonder een al te lange nagel. 

 

Nagelbijters stimuleren de matrix (de nagelwortel) zodat er iedere dag iets te bijten valt. De nagelriemen zijn vaak grauw van kleur of rood ontstoken en zitten een heel eind vast op de nagelplaat. Hierbij is het dan ook van belang dat een nagelbijter minimaal 2 keer per dag de nagelriemen insmeert met nagelriemolie om de nagelriem in conditie te houden. De vingertoppen van een nagelbijter zijn vaak breed met een omhoog staande vingertop.

Eén ding moet u goed begrijpen: nagelbijten is een verslaving en een nagelbijter is met 1 set nieuwe nagels niet geholpen!! U gaat als het ware een traject in, het nagelbijtarrangement, waarbij het doel is u van uw verslaving af te helpen. Alleen bij een zeer regelmatig contact met de nagelstylist overwint een nagelbijter het dwangmatige probleem.

Er zijn 3 soorten nagelbijters, te weten:

Gemiddelde nagelbijter; hierbij wordt alleen het aangegroeide vrije randje afgebeten.

Minder extreme nagelbijter; hierbij wordt de nagel ongeveer tot de helft van het nagelbed afgebeten

Extreme nagelbijter; hierbij wordt de nagel tot aan de nagelriem afgebeten.

 

Nagelbijt-arrangement:

Niets is zo vervelend om met 'afgekloven' nagels rond te lopen en dat het erg moeilijk is om hiervan af te komen, is voor nagelbijters geen geheim. Met deze behandeling en mijn hulp moet het lukken en durf je straks met trots de handen te tonen.

 

Kunstnagels bieden bescherming en er zitten geen losse randjes aan, hierdoor is het minder aantrekkelijk om erop te bijten. Door het nagelbijten groeien je nagels sneller omdat de groei door het bijten gestimuleerd wordt. Daarom is het nodig om kunstnagels in het begin regelmatig te controleren en te behandelen. Bijt je niet op je nagels, dan gaat de groei van je nagels langzamer waardoor er een langere tijd zit tussen de nabehandelingen.

 

Om van nagel bijten af te komen biedt een nagelversteviging of een korte nagelverlenging ondersteuning. Zo’n nagelbijt arrangement is zelfs mogelijk op de kortste nagels.  Afgewerkt met een opvallende gel polish of nagellak zien je nagels er zo prachtig uit, dat je het zonde vindt om erop te bijten.

 

Om je op weg te helpen heb ik speciaal voor de nagelbijters een compleet arrangement opgesteld dat je van het nagelbijten moet afhelpen. Uiteraard is het van groot belang dat je ook zelf er vanaf wil en er 100% voor gaat.


 

Wat kunt u van het nagelbijtarrangement verwachten?Tijdens het eerste bezoek wordt er samen een formulier ingevuld waarin er wordt gekeken wat de oorzaak van het nagelbijten is en hoe de nagels er op dat moment uitzien.

 

HANDS SPOILED - 45 min -Handverzorging,scrub,massage,nagelriemen, vijlen en lakken tot een Mooii resultaat

 

U krijgt een flesje nagelriemolie mee waarmee u de nagels 2 x per dag in moet smeren en informatie over hoe je je nagels kunt verzorgen thuis en een nagelvijl om eventuele haakjes er af te vijlen.

 

Nagelbijt-arrangement bestaat uit

1x nieuwe set

5x controles & kleine reparaties

4x nabehandeling

1x HANDS SPOILED  manicure behandeling 

 

Gratis

1x vijl t.w.v   € 4,95

1 fles nagelriem olie t.w.v € 12,95

 

De kosten van dit arrangement zijn; €249,95  (Normaal € 334.50)

 

1e week - volledige set plaatsen - 120 min
Na dit korte intake gesprek zal er een nieuwe set nagels geplaatst worden. Deze zullen niet te lang gezet worden, omdat u eerst aan de nagels moet wennen.

 

2e week - controle - 30 min

Een week later worden de nagels gecontroleerd en eventuele oneffenheden/reparaties worden verholpen.

 

3e week - nabehandelen  - 75 min
Op deze afspraak krijgt u een nabehandeling. De nagels worden weer netjes gemaakt en voorzien van een nieuwe laag acryl.

 

5e week - controle -  30 min
Na een pauze week worden de nagels opnieuw gecontroleerd en worden de eventuele oneffenheden weer bijgewerkt.

 

6e week - controle - 30 min

de nagels gecontroleerd en eventuele oneffenheden/reparaties worden verholpen.

 

8e week- nabehandelen -  75min
Ondertussen bent u al aardig aan de nagels gewend geraakt en krijgt u opnieuw een nabehandeling zodat de nagels er weer verzorgd uitzien.

 

10/11e week - controle - 30 min

de nagels gecontroleerd en eventuele oneffenheden/reparaties worden verholpen.

13e week - nabehandelen - 75 min

We zijn op de goede weg!
Ondertussen bent u al aardig aan de nagels gewend geraakt en krijgt u opnieuw een nabehandeling zodat de nagels er weer verzorgd uitzien

 

15e week - controle - 30 min

Na een pauze week worden de nagels opnieuw gecontroleerd en worden de eventuele oneffenheden weer bijgewerkt. hier zijn vaak dan weer de eventuele bijttics terug gekomen dus  blijvend controleren we samen met u

 

17e week - nabehandelen -75min

We zijn bijna op het einde. We bekijken samen het resultaat en gaan na of u het bijten afgeleerd bent of dat er nog een aantal behandelingen aan toegevoegd moeten worden. De volgende afspraak zal over 3 weken plaatsvinden.Als u natuurlijk zeker weet dat u niet meer zult gaan bijten kunnen de nagels ook verwijderd worden. Na dit arrangement gelden weer de normale prijzen.

Hierna krijgt u een nabehandeling en bij goed resultaat een gratis Nail-art.
 

Graag vooraf betalen, omdat dit motiveert van uw nagels af te blijven. Lukt dit niet, zullen wij samen naar een passende oplossing zoeken.

Wanneer u tussentijds stopt krijgt u geen geld retour.

*Dit bedrag kun je in twee termijnen voldoen; week 1 €166,64 en week 13 € 83,32