Nagelstudio

Nagels verstevigen en nagels verlengen wordt soms wel verward met kunstnagels zetten. Bij Studio-Attitude gaan wij uit van jouw natuurlijke nagel! Wij spreken daarom van nagelversteviging en nagels verlengen om je mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels te bezorgen. Nagels verstevigen en nagels verlengen kan met acryl, gel en polygel. Bij nagelverlenging maken wij gebruik van een sjabloon (indien je nagellengte dit mogelijk maakt).

 

NIEUWE SET ACRYL/GEL/POLYGEL

Nieuwe set op eigen natuurlijke nagels                 vanaf € 55 ,95 * 

Nieuwe set verlenging max 50%                           vanaf € 75,00*

(de bovenstaande prijs is op een natuurlijke nagel lengte bepaald, heb je speciale wensen betreft vorm en lengte neem dan even contact op met mij) 

Nabehandeling Nagels 

Acryl- en Gelnagels vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen nagels. Jouw nagels worden dan weer met acryl, gel of polygel verstevigd of verlengd.  Wij adviseren je graag over welke behandeling het beste voor je is.

Nabehandeling Acryl/ Gel 3 weken*                     €42,50* 

Nabehandeling Acryl/Gel 4  weken *                   € 45,95*

Na 5 weken wordt er een nieuwe set prijs berekend, prijzen van de nieuwe set zet gebaseerd op de lengte van de natuurlijke nagel en wens verlening . Dit geld ook voor de nabehandelingen. 

Manicure & Gelpolish treatment

Gellak - Gelpolish met lichte versteviging 2 a 3 weken       € 33,50

Gellak wordt gedroogd onder een UV lamp en houdt langer dan gewone nagellak. De gelpolish wordt geplaatst zonder de natuurlijk nagel te vijlen , daardoor behoudt je de optimale nagelconditie. Wij plaatsen onder de gelpolish een rubberbase , deze geeft de natuurlijk nagel net iets meer stevigheid. 

BIAB treatment + gelpolish 3 a 4 weken     € 44,50

Wat is BIAB? of wel (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel.. zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? De Biab zit tussen de gellak en gel in en dus geschikt voor de natuurlijke nagel die wat correctie en verzorging nodig heeft. 

 

Nailart per 10 min                                       €10,95