HYGIËNE & HUISREGELS 

 

Al voordat Corona voet zette in Europa. Werkten wij bij Studio-Attitude volgens de standaard hygiëne maatregelen. We hebben deze echter door de komst van Covid-19 verder verscherpt. En voordat we verplicht gesloten werden hadden we onze zaak al aangepast.


Privacy Statement mbt AVG wetgeving & QR code

  Bij Studio-attitude maken we gebruik van een nieuw registratieplicht omtrent de corona . Bij Binnenkomst ziet u een QR code staat deze kunt u scannen met de camera van uw telefoon. Hiermee registreert hij uw bezoek aan onze salon. Deze gegevens worden enkel 2 weken bewaard. Dit is in het kader van contact onderzoekt te vereenvoudigen. Indien er een besmetting heeft plaats gevonden bij een klant die in de salon aanwezig is geweest op dat moment .

Hygiëne protocol

 • Elke klant wordt vooraf ingepland op een afgesproken tijdstip. Dit kan direct telefonisch of online.

Vanaf maart 2020 geldt er een registratieplicht in al onze salon. Hierbij noteren we naam, e-mailadres, telefoonnummer, datum en tijd bezoek. Deze registratieplicht is bedoeld om het bron- en contactonderzoek van de GGD makkelijker te maken, mocht dat nodig zijn. Dit doen wij doormiddel van een QR code

 • Als u ziek bent of op 1 van deze vragen het antwoord ’ja’ is, stel dan de afspraak uit. Maakt u een nieuwe afspraak.
 • In onze salon draag ik  vanaf 1 oktober 2020 (niet-medische) mondkapjes. Indien je geen mondkapje hebt, verzorgen wij deze voor je. Kosten voor deze mondkapjes zijn €2,00 per stuk. Het mondkapje is echter vanaf oktober verplicht aan de nageltafel . Krijgt u een kappersbehandeling dan zal uw gevoel van veiligheid zal doorslag moeten geven of U het wel of niet gaat gebruiken.
 • Bij aankomst in de salon desinfecteert u uw handen met handzeep en/of hydroalcoholische gel.  Handen wassen doet u in het toilet  uw handen desinfecteren doet u op de plaats van de behandeling. 
 • Ik als haar/nagelstylist desinfecteert de handen continu, en wast de handen grondig met handzeep voor en na elke klant en tussen de behandelingen door mijn vraag aan u is om dan ook om tijdens de behandelingen graag uw handen in het werkgebied houden en niet door de haren gaan of aan het gezicht en zo zitten, ze zijn ontsmet en dat willen we graag zo houden tijdens de behandelingen.
 • Op dit moment worden er geen baarden, snorren,neus en oor haren geknipt of geschoren, dit geld ook voor de wenkbrauw behandelingen.
 • Na elke klant worden gereedschap, werkplek, kapstoel en wasunit werktafel gereinigd. Gedeelde ruimtes in de salon worden elk uur schoongemaakt. hiervoor blokken wij al 15 min standaard extra corona buffer sinds heropening .
 • Elke klant krijgt een schone kapmantel en handdoek. na uw bezoek wassen wij deze op 60 graden celsius.
 • Wij bewaren altijd 1,5 meter afstand onderling, en beperken het aantal klanten in de salon tot een max  van 2 personen, mits het om een gezin gaat.  Is er nog een klant aanwezig in de salon, dan graag buiten wachten tot dat ik u kom halen.
 • Geen attributen op de werktafel plaatsen zoals telefoons en sieraden. Deze kunt u op de tafel achter u plaatsen of in uw tas bijvoorbeeld. Ik wil je dan ook vragen om zo weinig mogelijk aan te raken in de salon. Denk voor je afspraak alvast na over wat je op je nagels wilt. Tussen de klanten door zal ik extra tijd in plannen voor het ontsmetten van de tafel en alles wat gebruikt is

​Ik hoop dat we er samen voor kunnen zorgen dat de behandelingen nog steeds zo gezellig mogelijk blijven, ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we moeten nemen. Bij het naar buiten gaan ook weer proberen zoveel mogelijk die 1,5 meter cultuur aan te houden. Niemand is perfect, maar het gaat vast beter lukken als in de supermarkt ;) en zolang we beiden gezond zijn op dat moment zal er ook weinig te besmetten zijn. Samen staan we sterk! Samen moeten we het doen! 

Bedankt voor de aandacht en uw begrip.​

 

 

Voor elk bezoek een klantintake ; Voor je bezoek zullen wij onderstaande vragen aan je stellen:

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten, en/of wacht een huisgenoot/gezinslid momenteel op de uitslag van een coronatest?
 • Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld, en/of heeft de GGD hierover contact met je opgenomen?
 • Ben je de afgelopen 14 dagen in het buitenland geweest, waar code oranje of rood geldt?

​Belangrijk:

We kunnen je niet in de salon verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.Als u in de afgelopen 14 dagen in het buitenland bent geweest waar code rood of oranje geldt, vragen wij u uw afspraak op een ander moment te plannen. Bij alle afspraken zijn ook de algemene voorwaarden en de privacy verklaring van toepassing

 

Zoals overal maar zeker in de nagelsalon zijn hygiëne en veiligheid erg belangrijk. Daarom de uitgangspunten:

 

 • In de nagelstudio mag niet worden gerookt en gegeten, uit hygiënisch oogpunt maar ook zeker om voor een goede hechting van het kunstproduct te zorgen.
 • Voor de behandeling worden de nagels en handen gedesinfecteerd, wij vragen u daarna ook geen gebruik meer van u mobiele telefoon e.d. te maken en huidcontact te voorkomen. (garantie vervalt bij contact mobiele telefoon enz)
 • De salon is voorzien van een stof en dampafzuiging, zodat u zo weinig mogelijk hinder van geur en stof zult ondervinden.
 • Iedere klant heeft een eigen vijl . Dit is om te voorkomen dat er eventuele kruisbesmetting kan ontstaan.
 • Ik maak altijd gebruik van handschoenen, deze zijn latexvrij. (nitrile)
 • De tafel en instrumenten worden na iedere klant gereinigd/gedesinfecteerd en wordt er een schone handdoek neergelegd.
 • Barbicide®: De nr.1 voor Salon Hygiëne.Mijn instrumenten worden volledig en effectief gedesinfecteerd met Barbicide®: & gebruik van UltraSoon reiniger.
 • Indien ik een schimmel of bacteriële infectie constateer, zal ik u doorverwijzen naar de huisarts. Er kunnen in dit geval geen kunstnagels geplaatst worden.
 • Kinderen zijn niet toegestaan in de salon, geen uitzonderingen ook niet in schoolvakanties.
 • Het is niet toegestaan om zonder overleg iemand mee te nemen tijdens uw behandeling.
 • Afspraken afzeggen/verschuiven: Voor je afspraak is tijd in de agenda gereserveerd. Als je verhinderd bent laat dit dan tijdig weten, zodat een andere klant op dat tijdstip behandeld kan worden. Bij te laat afmelden ontvangt u de factuur aan uw huisadres.
 • Indien de afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgezegd wordt, wordt de behandeling niet in rekening gebracht. Deze zal per factuur verzonden worden.
 • Wij zijn alleen op afspraak geopend.

 

Hier kunt u meer vinden over de verzorging van uw kunstnagels.

Voor verdere informatie mag u mij altijd mailen info@studio-attitude.nl

 

Geen behandeling, toch betalen. Te laat komen is een 'wanprestatie'
Uw nagelspecialiste heeft immers tijd voor u vrij gemaakt. Dat doet zij omdat ze met u een overeenkomst heeft: zij houdt tijd vrij en u komt en betaalt de behandeling. Door de overeenkomst eenzijdig niet na te komen levert u een zogenaamde wanprestatie. De nagelspecialiste mag door uw wanprestatie de gederfde inkomsten in rekening brengen, maar niet meer dan dat. Wanneer uw normale behandeling 50 euro kost mag zij dit bedrag bij u in rekening brengen. 
Tegenwoordig wordt bij ‘no show’ toch gewoon het afgesproken bedrag van een behandeling, bijvoorbeeld bij uw nagelspecialiste, maar ook bij tandartsen in rekening gebracht.

 

Studio-Attitude vindt u op de volgende locatie's te Venhorst & Schijndel ,  en voorzien van gratis parkeerplaatsen. Bel gerust voor een afspraak om te bespreken welke behandeling het beste bij u past en kom eens langs voor een gratis proefnagel !!