Gel Polish (Gellak) in Schijndel
Bent u tevreden met uw eigen nagels en wilt u geen verlenging of versteviging maar gewoon uw nagels mooi gelakt en daar lang plezier van hebben?

Dan is dit iets voor u.Gellak of ook wel  gelpolish is de nieuwe innovatie op nagelgebied sinds afgelopen jaren!

 

Gellak  is de nieuwste generatie gel en de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren, van mooi naturel of french manicure tot klassiek rood voor bijvoorbeeld een feestje.

Het product wordt aangebracht in dunne laagjes evenals een nagellak op de natuurlijke nagel of kunstnagel en wordt vervolgens uitgehard in een UV lamp of LED lamp.

Gellak heeft alleen tegenover nagellak, de duurzaamheid en flexibiliteit van een gelnagel. Het resultaat is prachtige nagels die 2-4 weken blijven zitten (afhankelijk van de groei van de eigen nagel).

 

Het product is eenvoudig te verwijderen door gebruik te maken van aceton en nailwraps/ foil wraps. Bij het vernieuwen van uw gellak zal dit uiteraard voor uw gedaan worden.

 

Wat is gellak  niet?
Gellak is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen met gel of acryl.

Gellak is namelijk een dunne vorm van de bekende gelnagels en hiermee lichter en ook flexibeler, maar niet zo verstevigend als een harde gel of acryl.
Het geeft een natuurlijke look maar blijft veel langer zitten dan een nagellak en heeft geen droogtijd! Daarom wordt het ook wel een semipermanente nagellak genoemd.

 

De behandeling

Een gellak behandeling  nagels duurt ongeveer 35 minuten voor de handen of de teennagels. Bij de een gellak behandeling hoeven wij niet de natuurlijke nagelplaat te vijlen in  tegenstelling tot acryl of gel nagels. Hierdoor zal uw nagel zijn eigen stevigheid behouden.

Nabehandeling

Even als bij Gel- en Acryl-nagels, groeit de laklaag bij Gellak met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na 2 a 3 weken is dan ook nodig.Verwijderen van gellak gebeurt eenvoudigweg door de nagels 10 minuten in remover wraps te wikkelen, waarna de lakrestanten eenvoudig te verwijderen zijn. dus het beschadigt uw natuurlijke nagel niet. In de nagelstudio heb ik setjes beschikbaar waardoor u de gel indien gewenst ook zelf af kan weken net voor de afspraak hierdoor is de behandelingstijd aanzienlijk korter.

 

Je kunt in de salon kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren, zoals bijvoorbeeld kersen rood of oud roze, natuurlijk komen er elk seizoen nieuwe trendkleuren bij Gellak kan zowel op de nagels van de handen als de nagels op de tenen gedragen worden. Het resultaat van een gellak behandeling zijn sterk gekleurde, glanzende nagels die weken lang mooi blijven. Het geeft een schitterend resultaat van een lang zittende en duurzame hoogglans op de nagels. Zonder de bekende nagellak problemen en dus:

geen vlekken
geen tekenen van slijtage
en geen droogtijd
Heerlijk weer nieuwe gellak nagels, het is altijd weer een feestje!

 

 

Maak direct een Gellak afspraak
U kunt direct in onze agenda kijken om een tijd en datum te reserveren die u past. Plan online uw afspraak in voor uw Gellak behandeling. Op de Nagelstudio pagina vindt u alle nagelbehandelingen. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze nagelsalon!