MAKE UP VOOR IEDEREEN!

Onze kapsalon beschikt ook over een make-up studio. Omdat een mooi kapsel naar ons idee niet helemaal af is zonder een goede make-up. Met deze toevoeging zijn wij nu in staat om de mooie punten van iemands gezicht naar voren te halen en de wat mindere punten af te zwakken. In combinatie met een passende coupe geeft dit keer op keer weer een verrassend resultaat.

 

Waarom LOOkX make-up?

Weet jij waarom de LOOkX make-up anders is dan de reguliere make-up te koop in de winkels? Vanwege high technologie. Het gebruik van plantenstamcellen, biotechnologie en gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap. Maar wat doet de make-up van LOOkX. Waarom is een lipgloss, oogschaduw of foundation nu anders dan andere die in de winkel te koop zijn? Simpel.  LOOKX make-up heeft beschermende, hydraterende en anti-ageing eigenschappen. LOOkX make-up is geschikt voor ieder huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-up merken. Wanneer je de producten probeert, ontdek je al gauw wat er zo speciaal en uniek is aan LOOkX make-up ten opzichte van andere make-up merken. Wij hebben de make-up producten en de bijbehorende benefits voor jou op een rijtje gezet.

 

  • LOOkX Eyeshadow bevat Vitamine E en beeswax (bijenwas) ter verzorging en bescherming van de tere huid rondom de ogen. Ook beschermt LOOkX oogschaduw tegen huidveroudering en werkt het product zowel verzachtend als hydraterend.
  • Dagelijks gebruik van LOOkX Mascara verhoogt het natuurlijk groeitempo van de wimperhaartjes waardoor ze langer en voller worden. En een geselecteerde mix van plantaardige wassen houdt je wimperhaartjes soepel.
  • LOOkX Exclusive eyeliner is gemaakt van een zachte textuur die erg huidvriendelijk is voor de tere huid rondom de ogen. Laat LOOkX Exclusive eyeliner 30 seconden drogen, en je bent 14 uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat.
  • LOOkX Powders bieden door hun moisturizing ingrediënten en een natuurlijke antioxidant bescherming tegen huidveroudering. Een aantal powders bieden nog extra bescherming tegen UV-straling en talg absorberend zijn.
  • LOOkX Concealer geeft een luchtige dekking, zorgt ervoor dat poriën niet verstopt raken en lijntjes worden verzacht. Extracten van kamillebloesem verzorgen en beschermen de tere huid rondom de ogen.
  • Alle LOOkX Foundation bevat moisturizing ingrediënten en een natuurlijke antioxidant om bescherming te bieden tegen huidveroudering. De foundations werken verzachtend, hydraterend en verstoppen de poriën niet. De foundations hebben zelfs een SPF 15 bescherming
  • LOOkX lipsticks bestaan voor maar liefst 85% uit natuurlijke ingrediënten zoals wonderboomolie, die de lippen soepel houden en uitdrogen voorkomen. De lipstick werkt verzachtend en hydraterend en blijft langdurig zitten.
  • LOOkX Lipgloss blijft langer zitten dan de gemiddelde lipgloss, namelijk tot wel drie uur. De Lipgloss bevat vitamine E, een krachtig antioxidant dat beschermt de lippen tegen uitdrogen. Ook heeft LOOkX Lipgloss een heldere glans met een comfortabele textuur.

Dus voldoende redenen om de Make-up de finishing touch te geven aan de dagelijkse verzorging

 

Bruidsmake up
Voor een speciale gebeurtenis is het erg fijn om er mooi en verzorgd uit te zien. Laat je eens professioneel opmaken en je zult stralen! Daarbij krijg je natuurlijk ook een persoonlijk advies.

 

Wilt u een natuurlijke-, bruid ’s-, feest-, gala-, of extravagante make up, of wilt u een bepaalde sfeer of thema uitstralen, alles is in overleg mogelijk.

Dag make- up incl. advies   € 17,50
Avond make- up & Gala glamour make-up    € 25,95        
Bruids make-up incl. proef makeup  € 75,95
Bruidegom make-up    € 17,50,-
Bruids arrangement incvl Proef make-up  € in overleg 
Gala arrangement  haar & make up € in overleg