BIAB staat voor 'Builder in a Bottle'. BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagels in. ... BIAB nails zijn daarom de perfecte combinatie van acrylnagels en gellak. BIAB nails zijn verstevigend en voelen dikker aan, maar toch kun je het van je nagels afsoaken, zonder dat je je nagels hoeft te vijlen.

 

Kan je BIAB nagels zelf verwijderen?
Afbeeldingsresultaat voor biab nagels
BIAB hoeft niet eraf te worden gevijld en kan worden verwijderd door de nagels te soaken. De BIAB is hierdoor niet schadelijk voor de natuurlijke nagels. Over de BIAB nagels kan eventueel gellak worden aangebracht. Ook kan er een verlenging van de nagels worden uitvoeren

 

Wat kost BIAB?

 

Een nude behandeling, dat wil zeggen zonder extra nagellak, kost ongeveer 35 tot 50 euro. Wil je een kleurtje aan laten brengen? Dan kost de gellak ongeveer 10 euro extra. Ook als je gebruik wilt maken van de kleine verlenging die BIAB mogelijk maakt, betaal je ongeveer 10 euro extra.

 

Is BIAB schadelijk?

 

BIAB is een afkorting voor Builder In A Bottle. Dit is een verstevigende builder gel die ervoor zorgt dat de nagels sterk, flexibel en gezond worden. ... Ook is BIAB niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, omdat de gel eraf te soaken is. BIAB nails zijn hierdoor populair en geschikt voor iedereen.

 

Is BIAB beter dan gel?
BIAB vormt een mooie en egale laag. Ideaal als je de nagels wilt sculpten of beschadigen wilt verstoppen. Door de nagels te sculpten met BIAB creëer je bovendien een mooi glad oppervlak om gellak op aan te brengen. De gellak zal hierdoor beter hechten, langer blijven zitten én er nog mooier uitzien.