Kun je alles doen met acrylnagels?

 

Kun je gewoon alles doen met kunstnagels? Ja, als je ze op een goede lengte / verhouding houdt wel. Het is niet zo dat er nooit wat mee kan gebeuren, maar met de juiste behandeling en verzorging thuis kun je alles doen. Zoals een nagelriemolie te gebruiken om uw nagelriemen soepel te houden.

Wat is slecht voor acryl nagels?
Nee acrylnagels zijn niet schadelijk voor jou of voor je nagels. Het schadelijke is als ze niet goed gezet worden. Dit kan komen door onprofessioneel handelen en onvoldoende scholing van de nagelstyliste.

Kunnen acrylnagels afbreken?

 

Acrylnagels kunnen tot wel vier weken blijven zitten en hechten zich zeer goed aan het nageloppervlak, waardoor ze het best blijven zitten van alle kunstnagels. Ondanks dat acrylnagels ook al een heel lange tijd bestaan, is de samenstelling onveranderd gebleven. Het werkt immers zo goed.
 
 

Is acryl ongezond?
Eén van de risico's is het ontwikkelen van een contactallergie door acrylaten. Bij een contactallergie ontstaat er een overgevoeligheidsreactie van de huid. ... 'De contactallergie moeten we niet verwarren met de allergie die hooikoortsachtige klachten veroorzaakt.