Haar & Nagelstudio

HAIRSTUDIO  prijzen 2021

 

Knippen Dames                           € 27,95*  

Knippen & Föhnen                        € 45,95*

Knippen Heer                              € 25,95*  

Knip Kind vanaf                           € 16,50*

Al onze behandelingen zijn inclusief was behandeling en drogen en incl stylingsproducten. 

 

Kleurenbehandelingen 

Basis kleuring               vanaf     € 41,50*

De klassieke uitgroei kleur behandeling is ideaal voor de grijsdekking, om jouw natuurlijke haarkleur iets op te lichten of voor een mooie uitgroei shadow technique

Two Tone                  vanaf       € 71,50*

Je wilt je uitgroei bijgewerkt hebben maar ook wat lichte of donkere kleuraccenten in je haar voor een frisse en speelse look! Met behulp van diverse technieken brengen we mooie kleuraccenten in je haar en je uitgroei wordt bijgewerkt.

Highlights Folie            vanaf  € 39,95*

Folie Highlights zijn niet meer weg te denken is in onze salon. Deze techniek kan in meerdere combinaties toegepast worden. Zo kun je met verschillende tinten een prachtige nuance in je haar creëren.

High- en/of lowlights per folie     € 2,00

je wilt graag wat extra kleur accenten in je haar, nou dat kan prima met ook enkele losse folies. Zo krijgt je kapsel net dat beetje extra. 

Extra kleur vanaf                          € 14,95

 

Kleuren is maatwerk! Bij Studio-Attitude is het mogelijk voorafgaand aan de behandeling een prijsindicatie te verkrijgen zo is het geen verrassing bij de kassa! 

 

*met het plannen van grote creatieve kleuringen willen we je vragen vooraf te bellen naar de salon.

 

 

 

 

 

NAIL STUDIO

Nagels verstevigen en nagels verlengen wordt soms wel verward met kunstnagels zetten. Bij Studio-Attitude gaan wij uit van jouw natuurlijke nagel! Wij spreken daarom van nagelversteviging en nagels verlengen om je mooie, stevige en natuurlijk ogende nagels te bezorgen. Nagels verstevigen en nagels verlengen kan met acryl, gel en polygel. Bij nagelverlenging maken wij gebruik van een sjabloon (indien je nagellengte dit mogelijk maakt).

 

NIEUWE SET ACRYL/GEL/POLYGEL

Nieuwe set op eigen natuurlijke nagels                 vanaf € 55 ,95 * 

Nieuwe set verlenging max 50%                           vanaf € 75,00*

(de bovenstaande prijs is op een natuurlijke nagel lengte bepaald, heb je speciale wensen betreft vorm en lengte neem dan even contact op met mij) 

Nabehandeling Nagels 

Acryl- en Gelnagels vereisen na 3-4 weken een nabehandeling (opvulling) afhankelijk van de groeisnelheid van jouw eigen nagels. Jouw nagels worden dan weer met acryl, gel of polygel verstevigd of verlengd.  Wij adviseren je graag over welke behandeling het beste voor je is.

Nabehandeling Acryl/ Gel 3 weken*                     €42,50* 

Nabehandeling Acryl/Gel 4  weken *                   € 45,95*

Na 5 weken wordt er een nieuwe set prijs berekend, prijzen van de nieuwe set zet gebaseerd op de lengte van de natuurlijke nagel en wens verlening . Dit geld ook voor de nabehandelingen. 

Manicure & Gelpolish treatment

Gellak - Gelpolish met lichte versteviging         € 39,50

Gellak wordt gedroogd onder een UV lamp en houdt langer dan gewone nagellak. De gelpolish wordt geplaatst zonder de natuurlijk nagel te vijlen , daardoor behoudt je de optimale nagelconditie. Wij plaatsen onder de gelpolish een rubberbase , deze geeft de natuurlijk nagel net iets meer stevigheid. 

BIAB treatment + gelpolish 3 a 4 weken mooi       € 44,50

Wat is BIAB? of wel (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel.. zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? De Biab zit tussen de gellak en gel in en dus geschikt voor de natuurlijke nagel die wat correctie en verzorging nodig heeft. 

 

Nailart per 10 min                                       €10,95