DAAGG VERLOF

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 09:53

DAGGGG VERLOF Tadaaaa, daar ben ik weer terug van weg geweest. Het moment is aangebroken dat mijn zwangerschapsverlof bijna voorbij is.

Zoals jullie wellicht weten ben ik bevallen van een knappe kleine dame, Wies. De eerste periode als  moeder van 3 was wel even pittig. Heel even moesten ik en Ruud  wennen aan het nieuwe ritme. 1 Newborn, 1 Peuter thuis, en een kleuter op school, tja dat hield even iets in  met ritme vinden, melk flessen, gaan spelen en vermaken, op pad gaan en slapen;) enz enz . 

Mijn proef periode als mama van 3  is nu echt voorbij en ik durf te stellen : " Ik geniet er volop van ". Wat kan ik genieten van mijn kinderen en wat groeit de kleine dame snel! Maar stiekem mis ik het werk ook en jullie als klant ook uiteraard. Ik zal part-time werkzaam zijn in de December maand en verheug me enorm om jullie weer te begroeten bij mij in de salon.

Gelukkig hebben jullie al de online agenda gevonden en is er al heerlijk gepland in December.  Maar niet getreurd als er niets online beschikbaar is, neem  even contact met mij op voor een afspraak in te plannen. De wachttijd is momenteel wat langer dan je gewend bent maar  ik doe mijn best om iedereen weer zo goed en snel mogelijk te helpen!

Hier alvast een leuke foto collage van de eerste bijzondere 5  weken.


 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.